Om oss

Reumatikerföreningen Oskarshamn finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen.

Föreningen startade 1972 och är en lokalförening av reumatikerförbundet.

Föreningen är medlem i Oskarshamns handikappkommitté och arbetar för bättre tillgänglighet för reumatiker och andra i samhället.

I föreningens verksamhet ingår bland annat:

Medlemsträffar och informationsträffar i Folkets Park och Oskarshamns Folkhögskola.
bassängträning på Oskarshamns Sjukhus i varmvattenbassängen med egna ledare.
studiecirklar i olika ämnen i DHR-lokalen, Södra Långgatan 22
utflykter och resor

Mot uppvisande av för året giltigt medlemskort har föreningens medlemmar 10% rabatt i följande affärer. Rabatten gäller ej på artiklar som redan har nettopriser.

Gröndals guld och silver
Textil och SyUpp. Rabatt på köp över 100 kr.
Husqvarna Viking. Rabatt gäller ej på symaskiner

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss för mer information!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!